Donate to the MX-3.com Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently December 05 2019, 3:44 PM



Reply to topic  [ 5 posts ] 
 "The submitted form was invalid" when trying to answer polls 
Author Message
Regular Member

Joined: March 06 2007, 2:17 PM
Posts: 1603
Location: Pittsburgh, Pennsylvania (USA)
Reply with quote
Post "The submitted form was invalid" when trying to answer polls
I've noticed any time I go to answer polls, it says "The submitted form was invalid. Try submitting again."

Is this just me or is it any of you as well? Not a major problem but still... I don't want to be the only one who can't answer polls!


October 21 2010, 1:43 AM
Profile
Senior Member
User avatar

Joined: May 25 2002, 2:01 AM
Posts: 11212
Location: CFB Val-Cartier, Quebec, Canada
Reply with quote
Post Re: "The submitted form was invalid" when trying to answer p
same

_________________
1992 Mazda Mx-3 GSR - 2.5L KLZE : Award Winning Show Car & Race Car ['02-'09] (Retired)
2004 Mazda RX-8 GT - Renesis Wankel : LS3 Coils, BHR Mid-Pipe + Falken RT-615K 245/40r18
2011 Mazda Mazda2 GS - 1.5L Manual : Yozora Edition (1 of 500)
2003 Nissan Xterra SE - 4x4 Supercharged : 2" Body Lift, 4" Suspension Lift & 33" MTR Kevlar
2001 Nissan Frontier SE - The Frontrailer : Expedition/Off-Road Trailer Project


October 21 2010, 7:22 PM
Profile ICQ WWW
Regular Member
User avatar

Joined: February 15 2010, 3:22 PM
Posts: 142
Location: Woodstock, NB Canada
Reply with quote
Post Re: "The submitted form was invalid" when trying to answer p
same. :(

_________________
95 MX3 GSZE- Silver, TWM STS, suspension techniques lowering springs, moroe struts, bronze-oil shifter bushings, leather MS shift knob, strut bars(Fleabay), ss headers, spec stage 3 clutch, fidanza flywheel , outlaw spacers, MS motor mounts , custom ss door sills, spyder projectors

WTB
coilovers
Megasquirt(dont know which one yet)
Slim Fans


October 21 2010, 9:08 PM
Profile
Supporting Member
User avatar

Joined: October 08 2009, 5:35 PM
Posts: 5200
Location: Eugene, OR
Reply with quote
Post Re: "The submitted form was invalid" when trying to answer p
This should be fixed, I haven't been able to post on a single poll since I joined this site... That's rather sad, I've wanted to make a few myself. :(

_________________
'12 Challenger R/T Plus w/ STP - 3.92 w/ Limited Slip, Shorty headers, SkipShift delete, Clutch Delay Valve delete, Hurst STS, RAM Clutch Adjuster, StopTech 6 Piston Brakes, Sticky Nittos, Tuned

'92 GS 5 spd - Straightneck KL, 67mm TB, MegaSquirt, Coilpacks, 5 lugs, Speed6 brakes, FD wheels, wiretuck, progressive coilovers, shorty headers w/ custom collector, AEM WB, 2.5" straight, Borla XS
Deleted: VAF/Power Steering/Air Conditioning/EGR/ABS/Auto Seatbelts/etc


November 08 2010, 5:20 AM
Profile
Regular Member
User avatar

Joined: October 21 2010, 10:44 PM
Posts: 766
Location: Western Australia
Reply with quote
Post Re: "The submitted form was invalid" when trying to answer p
yah, same here... i dont remember wether I was able to vote or not when I started up...

_________________
Image
'92 JDM Eunos Presso - Zeke


November 09 2010, 3:32 AM
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.